SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Úvodní ustanovení
    1. Společnost THOMAS SILVERTONNI, s.r.o., IČ 01895541, DIČ CZ01895541, se sídlem Mazovská 479/8, Praha 8 Troja, 181 00, jako provozovatel internetového obchodu czech-bracelet.cz, je správcem osobních údajů poskytnutých kupujícím ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů ( „GDPR“).
    2. Kupující udělením výslovného souhlasu uděluje správci souhlas se zpracováním osobních údajů tak, jak je uvedeno níže.

  2. Udělení souhlasu
    1. Kupující udělí správci souhlas zaškrtnutím pole „Souhlas se zpracováním osobních údajů“ před odesláním jednotlivé objednávky.
    2. Kupující má právo svůj souhlas kdykoli odvolat, a to výslovným sdělením na emailovou adresu správce. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.

  3. Zpracování osobních údajů
    1. Kupující souhlasí se zpracováním všech svých osobních údajů, které vyplnil v objednávce zboží (zejména jméno a příjmení, identifikační číslo, emailová adresa, doručovací adresa, telefonní číslo, případně datum narození).
    2. Správce zpracovává osobní údaje za účelem splnění kupní smlouvy, tedy zejména dodání zboží kupujícímu a uhrazení kupní ceny, a dále za účelem zasílání marketingových sdělení, a to po dobu 3 let ode dne uskutečnění poslední objednávky kupujícího.
    3. Kupující má právo požadovat přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost údajů.
    4. Kupující má právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je v České republice Úřad pro ochranu osobních údajů.
    5. Kupující má právo na to, aby správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se ho týkají.